Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Arxiu Històric de la Ciutat commemora el seu centenari amb un programa obert a la ciutadania

Divendres 3 de febrer, a les 11.15 hores, a la sala d’actes de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona (carrer Santa Llúcia, 1), tindrà lloc la presentació del programa d’activitats per commemorar el centenari de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona.

L’acte anirà a càrrec del Primer Tinent d’Alcalde, Gerardo Pisarello, del Comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, de l’Arxiver en Cap de l’Ajuntament de Barcelona, Joaquim Borràs, i del Director de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, Xavier Tarraubella.

La celebració del centenari té com a objectiu fonamental donar a conèixer l’Arxiu, els fons i la seva tasca com a institució arxivística centenària dedicada a la preservació del patrimoni documental de la ciutat i a l’impuls de la recerca, el coneixement, la informació i la divulgació històrica sobre la ciutat de Barcelona.

NOTA: A les 10.30 hores es farà una visita per a la premsa a diferents espais de l’Arxiu: les sales Dalmases i Massana, el dipòsit Garriga i Roca i el taller de restauració de l’Arxiu Històric de la Ciutat.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.