Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Atorgats els Premis Ciutat de Barcelona 2016

– L’acte de lliurament tindrà lloc el proper dijous, 16 de febrer, al Saló de Cent en un acte conduït per la periodista de betevé Eva Arderius

– “En molts casos, darrera d’aquests premis hi ha trajectòries destacadíssimes; en altres, és un reconeixement que augura una futura trajectòria igualment destacable”, assegura el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni

El proper dijous, 16 de febrer a les 18.00 hores, l’alcaldessa de Barcelona,  Ada Colau, i el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presidiran la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2016. L’acte tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i serà conduit per la periodista de betevé Eva Arderius. “Aquests premis”, recorda Collboni, “posen a l’abast de la ciutadania les aportacions culturals més destacades de l’any”. El regidor ha volgut destacar que “un any més, Barcelona premia creadors, intel·lectuals i persones de la cultura que han realitzat reeixides propostes al llarg del 2016. En molts casos”, ha dit, “darrera d’aquests premis hi ha trajectòries destacadíssimes; en altres, és un reconeixement que augura una futura trajectòria igualment destacable”.  

Podeu consultar la relació dels premiats en el document adjunt i descarregar-vos imatges en aquest enllaç.

Descarrega el fitxer
Núm 019. NP Guardonats Premis Ciutat de Barcelona

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.