Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El MUHBA acull la instal·lació ‘Je vous offre les oiseaux – Us ofereixo els ocells’ amb motiu del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust

Dijous 26 de gener, a les 12:30 hores, a la Capella de Santa Àgata del MUHBA (Plaça del Rei, s/n), tindrà lloc la presentació de Je vous offre les oiseaux – Us ofereixo els ocells, una instal·lació audiovisual que pren com a punt de referència el camp d’Auschwitz-Birkenau per mostrar la tensió entre el paisatge i la memòria i que s’emmarca en la Commemoració del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust.

A la presentació hi assistiran el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, el Comissionat Programes de Memòria, Ricard Vinyes, el director del MUHBA, Joan Roca, i l’autora de la instal·lació, Marta Marín-Dòmine.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.