Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Les cares de Barcelona’, un recorregut per múltiples lectures de la ciutat

Divendres 20 de gener, a les 13 hores, al Museu Etnològic (Passeig de Santa Madrona, 16), tindrà lloc la roda de premsa de Les cares de Barcelona. A l’acte hi intervindrà Pep Fornés, director del Museu Etnològic, i Adrià Pujol Cruells, comissari de l’exposició. Seguidament es farà una visita guiada a la mostra.

L’exposició Les cares de Barcelona, que s’inaugurarà diumenge 22 de gener, està construïda a partir un conjunt d’itineraris oberts que plantegen de manera global una reflexió sobre les ciutats, la ciutat i Barcelona. Es tracta d’una proposta explicada a partir del mateix procés evolutiu i canviant de la ciutat, i que posa de manifest les diferents cares de Barcelona com a fenòmens en procés continu.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.