Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presenta la nova Mesura de Govern en matèria cultural  

Aquest divendres 20 de gener, a les 10.00 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), el tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presentarà en roda de premsa la nova Mesura de Govern en matèria cultural. En aquest cas, sobre el sector audiovisual. A l’acte, on es concretaran les properes línies d’actuació que s’implementaran des de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), també hi intervindran el gerent de l’Institut, Valentí Oviedo, i l’assessor de Presidència, Xavier Marcé.

ATENCIÓ MITJANS GRÀFICS: Abans de començar la roda de premsa, a la tercera planta de la Virreina, es farà una foto de família amb representants del sector.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.