Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Barcelona per Nadal és Cultura’ recull més de 5.500 #SomnisCulturals

Un total de 5.595 desiderates formulades per 4.736 persones és el resultat de la recollida de somnis culturals que es va fer coincidint amb la campanya de ‘Barcelona per Nadal és cultura’.

El 22% dels somnis culturals estaven expressats plàsticament, en forma de dibuixos –molts d’ells de nenes i nens- , i la resta eren missatges convencionals de text. Per temàtica, la música, el teatre i la dansa han estat els sectors més presents en els missatges. Barcelona també ha somniat aquest Nadal amb cinema, activitats familiars, màgia, literatura i cultura a l’abast de tothom.

La recollida es va fer presencialment a la plaça de Catalunya i també es convidava a la participació a través de twitter. En aquesta primera edició, van ser majoria els qui es van decidir a lliurar els seus bons desitjos culturals presencialment.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.