Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Fèlix Riera, nou comissari de Barcelona Novel·la Històrica

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha nomenat Fèlix Riera nou comissari de Barcelona Novel·la Històrica en substitució d’Enric Calpena. El periodista ha estat, durant les quatre primeres edicions, el responsable d’aquest cicle literari centrat en el gènere narratiu històric. Un cicle, organitzat pel mateix ICUB, que atorga el Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino. La cinquena edició de Barcelona Novel·la Històrica es celebrarà el proper mes de novembre  i comptarà ja amb el nou comissariat.

Fèlix Riera (Barcelona, 1964) és codirector de la publicació cultural Hänsel i Gretel, col·labora en l’àmbit de la comunicació amb l’escola Enti, adscrita a la Universitat de Barcelona, publica a La Vanguardia, Economía Digital i El Món. És actualment el director editorial de ED Libros, centrat en el camp de l’assaig. Ha estat director de Catalunya Ràdio i l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals); director editorial de Grup 62 i La Esfera dels Llibres; i professor associat de comunicació audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.