Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘El Born de cançons’ aplega les millors veus femenines de l’escena musical

Dijous 12 de gener, a les 11.30 hores, al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona (Comercial, 5), es presentarà el cicle musical Born de Cançons 2017, un projecte que en aquesta edició aposta decididament per donar protagonisme a les millors veus femenines de l’escena musical catalana.

A l’acte hi intervindran Ricard Vinyes, comissionat de Programes de Memòria; Lluís Gendrau, director editorial d’Enderrock; Diego Ruíz, del Taller de Músics, i Salvador Puig, director general d’ INCAVI. L’acte comptarà també amb la presència dels responsables del projecte i de bona part de les artistes participants en la iniciativa.

El cicle està organitzat i produït per El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, i la direcció artística va a càrrec del Grup Enderrock i el Taller de Músics, a més de la col·laboració d’Emovins i Incavi.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.