Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Orfeó Català ofereix el tradicional concert de nadales a la plaça del Rei

– El concert, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, és gratuït i obert a tota la ciutadania

El dimecres 4 de gener, a les 19.30 h, i com ja és tradicional des de fa sis anys, l’Orfeó Català, i cantaires del Cor Jove i Cor de Noies de l’Orfeó Català oferiran un concert de nadales a la plaça del Rei. L’actuació, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les celebracions de Nadal, serà gratuïta i oberta a tota la ciutadania, i representa una oportunitat única per veure en directe la família de l’Orfeó Català al cor de la ciutat de Barcelona.

Les veus dels cantaires de l’Orfeó Català, dirigides pel seu sots director, Pablo Larraz, interpretaran a cappella nadales tradicionals, com Fum, fum, fum, Joia en el món, Oi Bethleem, El rústec villancet, El Noi de la Mare, El desembre congelat, Les dotze van tocant, Allà sota una penya o Escolteu, els àngels canten, entre d’altres. El cor clourà el concert amb El cant de la Senyera, l’himne de l’Orfeó Català, amb música del mestre Lluís Millet sobre un poema de Joan Maragall.

Podeu descarregar-vos imatges en aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.