Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Castell de Montjuïc muda la pell i es transforma en una al·legoria sobre l’oblit i la memòria col·lectiva

 

  • L’antic recinte militar és, a partir d’avui, l’escenari de la intervenció artística “llum!“, ideada per l’artista Francesca Llopis i creada en col·laboració amb l’estudi artístic 40 Plumas.

El Castell de Montjuïc acull des d’avui la intervenció artística llum!, una instal·lació lumínica situada a l’exterior del recinte i que pretén interpel·lar els ciutadans i fer-los reflexionar sobre l’oblit i la memòria col·lectiva.

La proposta la signa l’artista Francesca Llopis, qui ha comptat amb la col·laboració de l’estudi artístic 40 Plumas, format per Bianca Rebagliati i Daniel Orquín. Es tracta de dos experts en treballar el vidre amb tècniques de calent i fred i que han estat els artífexs per completar la instal·lació amb una setantena de gotes d’aigua col·locades en diferents espais del recinte que conviden a veure la ciutat a través del seu interior.

La intervenció artística es podrà veure entre el 19 de desembre de 2016 i fins al 3 de març de 2017.

Descarrega el fitxer
Dossier de premsa 'llum!'

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.