Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Ajuntament i Estat acorden impulsar un nou marc de relació institucional en matèria cultural

Un cop constituït el nou govern de l’Estat i realitzats els nomenaments de ministres i alts càrrecs, i amb la voluntat de bastir nous i sòlids ponts institucionals, el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, s’ha reunit aquest matí amb el secretari d’Estat de Cultura, Fernando Benzo. Una trobada que ha servit per acordar impulsar un nou marc de relació institucional en matèria cultural amb la creació d’una comissió bilateral que es reunirà amb caràcter trimestral i permetrà abordar els diferents temes que figuren a l’agenda de totes dues institucions.

A la reunió, que s’ha fet a la Sala Tàpies de l’Ajuntament, hi han assistit també el gerent de l’Institut de Cultura (ICUB), Valentí Oviedo; l’assessor de Presidència, Xavier Marcé; el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i el director general de Bellas Artes y Patrimonio Cultural, Luis Lafuente.

 

Descarrega el fitxer
Imatge de la trobada: Jaume Collboni, Fernando Benzo, Enric Millo

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.