Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Weapons: el negoci de les armes’ denuncia la perversió de la indústria armamentista a través del fotoperiodisme
  • El Castell de Montjuïc acull una mostra de fotografies de Marc Javierre-Kohan realitzades a Eurosatory, una de les fires internacionals d’armament més destacades del món

 

A partir d’avui, el Castell de Montjuïc obre les portes de l’exposició fotogràfica  Weapons: el negoci de les armes, una adaptació del llibre homònim que Marc Javierre-Kohan va publicar el passat mes de setembre, i que proposa un recorregut en imatges on es denuncia la manipulació i la confusió a què sotmet la indústria de les armes a través la mateixa generació de violència de la qual viu.

La mostra també compta amb un recorregut específic de fotografies captades durant dels atemptats produïts a París el novembre de 2015 pel mateix Marc Javierre-Kohan, fets que el fotògraf va viure en primera persona, i que posen en evidència les mateixes contradiccions i perversions d’aquesta letal indústria.

La mostra es podrà veure a partir del 15 de desembre i fins al 28 de febrer de 2016.

Podeu trobar el dossier de premsa i imatges al següent enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.