Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Collboni explica els preparatius de les activitats per Nadal a plaça de Catalunya

Divendres 16 de desembre, a les 10 hores (plaça de Catalunya), el tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, atendrà els mitjans de comunicació en relació als preparatius de les activitats per Nadal a plaça de Catalunya. Els mitjans podran accedir a algunes de les activitats, ja muntades, i veure el desenvolupament del muntatge de les instal·lacions.

El punt de trobada serà a l’escenari de la ballarina dels somnis, al centre de la plaça de Catalunya.

Del 17 de desembre al 4 de gener, la plaça de Catalunya esdevé un espai de participació vinculat a les festes de Nadal, sota el nom d’Un espai per somiar! Hi haurà espectacles i activitats esportives per a totes les edats, activitats d’arts urbanes per als joves o altres de jocs i animació per als més petits i petites.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.