Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Institut de Cultura destina 150.000 euros a ajuts per a la formació musical d’infants i joves entre 4 i 17 anys
  • “No només cal impulsar els equipaments de barri i proximitat sinó també fomentar la formació d’infants i joves per donar suport a recorreguts creatius des del seu inici”, ha destacat el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni.
  • Aquests ajuts, que es convocaran a principis del 2017, són fruit d’un conveni de col·laboració entre l’ICUB i l’Associació d’Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associades de Catalunya

 

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) signarà un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associades de Catalunya (EMIPAC) amb la voluntat de promoure una línia de beques i ajuts econòmics per a l’educació musical adreçada a famílies amb dificultats econòmiques, i consolidar un model de col·laboració amb els centres privats, amb l’objectiu últim de promoure una àmplia oferta musical, accessible i de qualitat.

Per accedir als ajuts s’haurà d’acreditar estar matriculat a una escola de música de la ciutat de Barcelona, independentment de la seva adscripció o no a l’EMIPAC, i autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, durant el curs 2016-2017. Les beques atorgades variaran en funció dels ingressos familiars i del nombre d’hores lectives i aportarà entre el 55% i el 80% de l’import total del curs.

Entre el 2014 i el 2016, s’han beneficiat d’aquests ajuts un total de 155 alumnes cada curs (2014/2015 i 2015/2016), matriculats en 17 escoles de música de la  ciutat, els quals han rebut de mitjana 897 euros en total.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.