Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del llibre “Barcelona festes”, un extens recull del calendari festiu barceloní que inclou gairebé 400 imatges

Demà dijous 1 de desembre, a les 19 hores, a la Sala Ciutat (carrer de la Ciutat, 2) tindrà lloc la presentació del llibre Barcelona festes, una guia il·lustrada co-editada entre l’Ajuntament de Barcelona i Triangle Editorial, que recull tots els ingredients del calendari festiu de Barcelona i dóna algunes dades interessants sobre l’impacte que tenen a la ciutat. El llibre, editat en català, castellà i anglès, inclou també diversos audiovisuals que es poden descarregar mitjançant codis QR.

La presentació anirà a càrrec de Teresa Duran, autora del llibre. A l’acte també hi assistiran Águeda Bañon, directora de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona,Francesc Fabregat, cap del Servei de Cultura Popular de l’Institut de Cultura, Josep Liz, editor, i Amadeu Carbó, folklorista.

Teresa Duran és Doctora en Pedagogia i ha exercit de professora titular al Departament de Didàctica de l’Educació Visual i Plàstica de la Universitat de Barcelona, on va ser coordinadora del grup de recerca IMAGO dedicat a l’anàlisi de la cultura visual dels infants. La seva tasca com a il·lustradora li ha valgut diferents premis, entre els quals hi ha tres mencions White Ravens de l’ International Board Books for Young People (IBBY), tres premis de la crítica Serra D’or, el Premi d’Honor Junceda 2010 de l’Associació Professional d’I·lustradors de Catalunya (APIC), i la Creu de Sant Jordi, atorgada per la Generalitat de Catalunya l’any 2007, per la seva tasca de difusió cultural.

Trobareu més informació al web de cultura popular de l’Institut de Cultura.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.