Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Primera trobada de regidors de cultura de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

 

  • Els responsables de cultura de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Sant Adrià de Besòs es reuneixen demà -dimecres 30 de novembre, a les 10 hores- al Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat per començar a treballar plegats en l’elaboració d’un espai cultural comú, solidari i interrelacionat.

“Iniciar un procés de coordinació metropolitana que tingui com a principal objectiu l’elaboració d’un espai cultural comú solidari i interrelacionat, i la creació d’una taula estable de polítiques culturals urbanes en el marc de l’Àrea Metropolitana de Barcelona”. És la literalitat d’una de les mesures –la 28a- que el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de Barcelona, Jaume Collboni, anunciava a la conferència Trencant els murs, pronunciada el 19 de setembre al Mercat de les Flors, on presentava, en matèria cultural, el seu projecte polític per aquest mandat a Barcelona.

Demà dimecres, 30 de novembre a les 10 hores, se celebrarà la primera trobada de regidors de cultura de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat (Av. Josep Tarradellas i Joan, 44) acollirà aquesta reunió que comptarà amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i els regidors Jaume Collboni (Barcelona), David Quirós (L’Hospitalet de Llobregat), Laia Sabater (Badalona), Petra Jiménez (Santa Coloma de Gramenet), Rocío García (Cornellà de Llobregat), Montse Zamora (Esplugues de Llobregat) i Juan Carlos Ramos (Sant Adrià de Besòs).

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió. Un cop acabada, cap a les 11 hores aproximadament, hi haurà una atenció als mitjans.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.