Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Monestir de Pedralbes amplia la seva oferta escolar amb “una mirada matemàtica”

Demà, dimecres 30 de novembre, a les 13 hores, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9) tindrà lloc la presentació de Pedralbes, una mirada matemàtica: la innovadora proposta didàctica que, des del coneixement matemàtic, permet descobrir el conjunt arquitectònic del monestir als escolars d’educació infantil, primària i secundària.

La proposta es basa en una col·lecció de tres quaderns, resultat de la col·laboració entre el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i l’escola Betània Patmos, adreçats a alumnes d’Educació Infantil (4 anys), 6è de Primària i 3r d’ESO, amb els quals les escoles podran treballar tant a l’aula com durant una visita al Monestir. Els materials han estat concebuts per afavorir el desenvolupament de les competències bàsiques dels alumnes, promovent l’apropament al patrimoni històric i artístic de la ciutat de Barcelona

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.