Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del llibre ‘Teories del no’ d’Eduard Sanahuja, guanyador dels Jocs Florals de Barcelona 2016

Demà dimarts, 29 de novembre, a les 19.00 hores, es presentarà el poemari Teories del no, guanyador del Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2016, que atorga l’Ajuntament de Barcelona i publicat a la col·lecció 1984POESIA d’Edicions de 1984.

A l’acte, que tindrà lloc a la Llibreria Calders (passatge de Pere Calders, 9), hi assistirà el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament, Jaume Collboni. També hi seran presents Jordi Virallonga, que farà la presentació del llibre, i l’autor, Eduard Sanahuja, que recitarà poemes del seu llibre.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.