Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Dau Barcelona organitza al Born una jornada de jocs de recreació històrica

 

  • La 5a edició del Festival del Joc tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de desembre a Fabra i Coats i a diversos espais de Sant Andreu.

Aquest dissabte, 26 de novembre, al Born Centre de Cultura i Memòria, de 10 a 20 hores, Dau Barcelona, el 5è Festival del Joc, convida a participar en una primera jornada de joc històric i de miniatures.

Els millors clubs de recreació històrica de Catalunya, Rubicon (L’Hospitalet de Llobregat) i Alpha Ares (Barcelona) ompliran el Born Centre de Cultura i Memòria de grans taules de jocs on experts de la matèria explicaran com es juga i proposaran partides ràpides, així els participants podran  jugar a la Barcelona assetjada de 1714, viure en directe el desembarcament de Normandia, conèixer què va passar a la batalla de Lepant; i lluitar contra poderosos samurais o contra l’exèrcit de Napoleó.

Aquesta és una sessió prèvia per escalfar motors de cara a la festa grossa, a Fabra i Coats prevista pel cap de setmana del 17 i 18 de desembre, amb accés lliure i oberta a tots els públics. El festival també preveu activitats específiques a diverses places de Sant Andreu i  un programa adreçat específicament als escolars.

http://lameva.barcelona.cat/daubarcelona/
#Dau16

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.