Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Collboni: “Si fos pel PP, a la televisió encara hi hauria rombos”
  • “El que veritablement és una tradició són les crítiques d’Alberto Fernandez Díaz al pessebre”, ha ironitzat el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni.

 

  • El regidor socialista considera “legítimes i necessàries” les crítiques del regidor conservador però el convida a “modernitzar-se”

 

Com ja es habitual, el pessebre que cada any s’instal·la a la plaça de Sant Jaume està generant, abans de poder-se visitar, un debat ciutadà. El darrer en manifestar la seva opinió ha estat, aquest migdia, el president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz. El regidor conservador ha acusat el govern municipal de “desnaturalitzar el Nadal” al posar un pessebre “que pot ser moltes coses, però no un pessebre”.

Enguany el pessebre de la plaça de Sant Jaume –que es podrà visitar a partir d’aquest divendres, dia 25 de novembre, fins el diumenge 8 de gener de 8 a 22 hores- ret homenatge al poeta Josep Vicenç Foix en el 30 aniversari de la seva mort amb la reinterpretació del seu poema de Nadal “Ho sap tothom i és profecia”. Els artistes olotins Quim Domene i Toti Toronell han estat els encarregats d’interpretar cadascun dels versos del poema, emfasitzant l’univers iconogràfic i dels personatges de la cultura popular nadalenca. La instal·lació inclou figures tradicionals del pessebre procedents del Museu dels Sants d’Olot.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.