Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Collboni: “Hem refundat el Consell de la Cultura de Barcelona per impulsar les polítiques culturals”

 

  • El segon Tinent d’alcaldia de l’Ajuntament reuneix i renova l’òrgan de participació en les polítiques culturals de la ciutat amb funcions executives i consultives

En la sessió plenària del Consell de la Cultura de Barcelona celebrada aquesta tarda al Centre Cultural Albareda s’ha renovat la major part dels seus membres, s’ha constituït un nou comitè executiu i sis noves comissions –Cultura i educació; Cultura i economia; Bon govern; Fàbriques i espais de creació; Patrimoni i gestió de museus; i Cultura Popular i Tradicional- que substitueixen les anteriors comissions sectorials. Aquesta és la primera reunió del Ple des de desembre de 2014 i “la refundació del Consell de la Cultura de Barcelona -en paraules del Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni- expressa la voluntat de donar impuls a la cultura i veu als representants dels diferents sectors”.

El nou vicepresident és el llibreter Antonio Ramírez González. Els nous membres del comitè executiu són Miquel Cabal Guarro, Amadeu Carbó Martorell, Ingrid Guardiola Sànchez, Martina Millà Bernad , Cristina Pujades Corbi i Victòria Szpunberg.

El Consell de la Cultura de Barcelona va ser creat el 2007 amb funcions executives i consultives i aplega representants dels diferents àmbits culturals i de les formacions polítiques així com persones de reconeguda vàlua. Constitueix un exemple de l’excepcionalitat en el bon govern de les polítiques culturals de la ciutat. Entre les seves funcions està la participació en l’atorgament de subvencions, l’elaboració de l’Informe Anual de la Cultura de la Barcelona, així com proposar el jurat dels Premis Ciutat de Barcelona, entre d’altres.

Trobareu les biografies dels nous membres seguint aquest enllaç

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.