Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de les activitats programades per les festes de Nadal

Demà dimarts, 22 de novembre, a les 10.30 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), es presentarà la programació de les festes nadalenques que tindrà lloc entre el 24 de novembre, dia de l’encesa de llums de Nadal, i el 5 de gener, amb la cavalcada de Reis.

A l’acte hi intervindran el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament, Jaume Collboni; la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, i la directora del departament de festes de l’Institut de Cultura de Barcelona, Marta Almirall.

Un cop acabada la roda de premsa es farà una visita comentada al pessebre de la plaça de Sant Jaume de la mà de Quim Domene i Toti Toronell, els artistes creadors del pessebre d’enguany. Els mitjans que ho desitgin podran assistir a la visita, prendre imatges i entrevistar als seus creadors.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.