Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El MUHBA organitza l’acte ‘Recordant Granados’ amb motiu del centenari de la seva mort

El dimarts 22 de novembre, a les 19.30 hores, al Saló del Tinell del MUHBA (Pl. del Rei s/n), tindrà lloc la conferència Enric Granados, un senyor de Barcelona impartida pel musicòleg Jorge de Persia, i posteriorment, a les 20.30h, l’acte continuarà amb un concert a càrrec de la pianista Marta Zabaleta, directora de l’acadèmia Granados-Marshall.

Les dues propostes formen part de l’acte ‘Recordant Granados’, amb el qual el museu vol retre homenatge a la figura del compositor l’any en què es commemora el centenari de la seva mort, i amb motiu del la celebració el dia 22 de novembre de la festivitat de Sant Cecília, patrona de la música.

Si esteu interessats en assistir-hi, escriviu-nos un correu a premsaicub@bcn.cat

Trobareu més informació a: http://www.bcn.cat/museuhistoriaciutat/comunicacio/138_Enric_Granados.jpg

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.