Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona acull la Conferència Anual del CIMAM 2016
  •  El Comitè Internacional de Museus i Col·leccions d’Art Modern i Contemporani (CIMAM) ha escollit Barcelona per celebrar la seva trobada anual del 18 al 20 de novembre.

 

  • 230 assistents procedents de 60 països (directors i comissaris d’art, així com professionals independents) debatran sobre El Museu i les Seves Responsabilitats, partint de 3 conferències teòriques i 9 casos d’estudi.

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), CaixaForum, Centre Cultural de “la Caixa”; la Fundació Joan Miró i la Fundació Antoni Tàpies són les institucions amfitriones del de la Conferència Anual del Comitè Internacional de Museus i Col·leccions d’Art Modern i Contemporani. El CIMAM 2016 ha estat possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, , Acció Cultural Espanyola (AC/E), l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), l´Institut Ramon Llull, la Fundació MACBA, el CCCB, Around Art, la Fundació Han Nefkens i la Universitat de Barcelona.

Creat el 1962 i amb més de mig miler de socis, directors i comissaris de museus i col·leccions, de 85 països, el CIMAM és un fòrum internacional professional per a la discussió de qüestions teòriques i pràctiques relacionades amb el col·leccionisme i l’exposició de l’art modern i contemporani. Està afiliat a l’International Council of Museums (ICOM).

La Comissió de Continguts de la conferència ha estat formada per Ferran Barenblit, director del MACBA, i sis membres de la junta directiva: Mami Kataoka (Mori Art Museum); Kian Chow Kwok (Singapore Management University); Elisabeth Ann Macgregor (Museu d’Art Contemporani de Sydney); Frances Morris (Tate Modern); Marcela Römer (Museu Castagnino+macro) i Jaroslaw Suchan (Muzeum Sztuki Lódz).

El 20 de novembre al final de la Conferència Anual s’anunciaran els resultats de les eleccions a la junta directiva per al període 2017–2019: els noms dels nous membres, el president/a i el secretari/a-tresorer/a.

http://cimam.org/
https://www.facebook.com/CIMAM-140400829331568/?fref=ts
@infoCimam
#CIMAM2016

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.