Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Reunió bilateral entre l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Cultura

El segon Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament, Jaume Collboni, i el conseller de Cultura, Santi Vila participaran demà, dijous 17 de novembre, a la reunió bilateral que mantindran les dues administracions.

La trobada tindrà lloc a les 13 hores al Departament de Cultura de la Generalitat (Rambla Santa Mònica, 8). Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges a l’inici de la reunió. Posteriorment, una vegada hagi finalitzat, Jaume Collboni i Santi Vila atendran els mitjans de comunicació.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.