Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni inaugura l’American Space Barcelona

Dilluns 14 de novembre, a les 12 hores a la Biblioteca Ignasi Iglésias- Can Fabra, (carrer del Segre, 22-32), el tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni; la regidora del Districte de Sant Andreu, Carmen Andrés; el cònsol general dels Estats Units d’Amèrica a Barcelona, Marcos Mandojana, i el subsecretari d’Estat adjunt de l’Oficina d’Afers Europeus del Departament d’Estat dels EUA, Benjamin Ziff, inauguren l’American Space Barcelona.

En el marc de la jornada inaugural, una de les primeres activitats a l’American Space convocarà 80 estudiants de 1r d’ESO de l’Institut Doctor Puigvert de Sant Andreu. Amb el nom de Youth Innovation Day l’objectiu d’aquesta activitat és incentivar les vocacions científiques entre els joves a través de l’experimentació amb diversos tallers d’impressió 3D, robòtica i programació, entre d’altres, organitzats conjuntament amb el Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.