Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Arxiu Històric presenta l’exposició “Diario de Barcelona: una empresa periodística (1792-2009)”

El dijous 10 de novembre a les 18.30 hores, al vestíbul de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona (Santa Llúcia, 1), tindrà lloc la inauguració de l’exposició Diario de Barcelona. Una empresa periodística (1792-2009). L’acte anirà a càrrec de Ricard Vinyes, comissionat de Programes de Memòria de l’Ajuntament de Barcelona.  La mostra ha estat comissariada per Elisa Cano i Teresa Llorens, que explicaran els continguts i els aspectes més rellevants.

L’any 2017 es compliran 225 anys de l’aparició del Diario de Barcelona, que va ser  testimoni dels esdeveniments més rellevants de la ciutat durant més de dos segles. Amb la col·laboració de la Biblioteca Nacional de Catalunya, aquesta mostra documental vol recordar i explicar la dilatada trajectòria i els aspectes més destacats de la història periodística i editorial d’un dels diaris més arrelats en la memòria de la ciutadania.

L’exposició mostra exemplars del diari i fonts documentals de la família Brusi –propietària de la capçalera de la publicació-. Es podrà visitar fins el 31 de març de 2017.

Trobareu més informació seguint aquest enllaç

#DiariodeBarcelona

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.