Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Acte de presentació del manual “Exposicions accessibles. Criteris per eliminar les barreres de la comunicació i facilitar l’accés als continguts”

El dimecres 2 de novembre, a les 11.30 hores, a l’auditori del Museu del Disseny (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38) tindrà lloc la presentació del manual “Exposicions accessibles. Criteris per eliminar les barreres de la comunicació i facilitar l’accés als continguts”.

A l’acte hi intervindran el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, la  tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, la directora del Museu del Disseny, Pilar Vélez, i l’autora de la guia, Maria-José Ania.

“Exposicions accessibles. Criteris per eliminar les barreres de la comunicació i facilitar l’accés als continguts” és el resultat d’un procés de treball en conjunt entre l’Institut de Cultura i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, que han treballat en col·laboració els darrers anys amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels museus de la ciutat.

Aquest manual està dirigit a tots els professionals del sector, dels museus i centres expositius i vol posar seu abast eines i recursos, així com algunes orientacions, de cara a millorar l’accessibilitat comunicativa als museus i afavorir així la qualitat dels seus serveis. A més, pretén no només convidar a la reflexió, sinó sobretot proporcionar pautes i recomanacions pràctiques pel que fa a aspectes concrets.

Un cop acabada la presentació, es convidarà els assistents a veure l’exposició Ceràmica aplicada a l’arquitectura, per veure in situ algunes de les aplicacions que recull el manual.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.