Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la quarta edició del programa Barcelona Novel·la Històrica 2016

El divendres 28 d’octubre, a les 13.00 hores, a l’Espai 3 del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), Enric Calpena, comissari del programa, farà una trobada amb mitjans per presentar el programa Barcelona Novel·la Històrica 2016, que tindrà lloc entre el 7 i l’11 de novembre a diversos espais de la ciutat. A l’acte també hi assistirà Marina Espasa, coordinadora de l’oficina tècnica del programa ‘Barcelona, Ciutat de la Literatura UNESCO’.

El programa d’enguany ens oferirà l’oportunitat de viatjar tres mil anys enrere a l’Antic Egipte; d’apropar-nos a escenaris de novel·la, com ara el Saló dels Miralls del Liceu; a conèixer els conflictes socials pretèrits; o aprofundir en personatges històrics, com és Alexandre Magne. Chufo Llorens i Víctor Amela ens presentaran dos exemples de com han convertit el gènere en best seller. També seran presents en l’edició d’enguany Carme Riera, Luz Gabás, Tània Juste, Luis García Jambrina o Xulio Ricardo Trigo, entre d’altres.

Al Born Centre de Cultura i Memòria, que acull bona part de les activitats, s’hi afegeixen enguany el Museu Egipci i el saló dels miralls del Gran Teatre del Liceu, coincidint amb el trenta aniversari d’Amics del Liceu.

Trobareu més informació a www.barcelona.cat/novel.lahistorica
#BCNHistòrica16

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.