Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de “Teixir ciutat”, 2a fase de “Cohabitar entre-” a Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona

Dilluns 24 d’octubre, a les 11 hores, es farà la presentació de la segona fase del projecte Cohabitar entre- a Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona (c. Sant Adrià, 20). A l’acte hi assistirà el director de Sectors Culturals i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona, Óscar Abril, i els co-coordinadors del projecte, Ramon Parramon (Idensitat) i Francisco Rubio (LaFundició).

En aquesta segona fase es presenta l’exposició En Transició-Treball que proposa una reflexió sobre les formes contemporànies del treball i la seva vinculació amb les transformacions del territori. Així mateix es mostrarà documentació d’alguns dels processos de treball desenvolupats durant la primera fase del projecte: des del passat mes de maig Cohabitar entre- ha treballat en quatre programes per activar el Centre d’Art com a creador i catalitzador d’interaccions entre pràctiques artístiques i espais socials. En aquesta segona fase, aquests programes s’agrupen en un espai de col·laboració transversal i en xarxa, anomenat L’Ordit, entre el mateix centre, agents socials i culturals diversos, col·lectius i entitats.

La direcció del projecte és col·legiada, mitjançant un grup de treball format per quatre col·lectius: Idensitat, LaFundició, Sinapsis i Transductores. La gestió del programa és assumida per una coordinació tècnica vinculada a LaFundició i Idensitat.

podeu descarregar el dossier de premsa i les imatges en aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.