Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita amb mitjans a l’exposició ‘Huellas. Humberto Rivas’ a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona

El dimecres 19 d’octubre, a les 12.00 hores, a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (Pl. Pons i Clerch, 2  2a planta) tindrà lloc la visita guiada amb mitjans a l’exposició “Huellas. Humberto Rivas”, que es podrà veure entre el 20 d’octubre i el 8 d’abril de 2017.

La visita estarà conduïda pel cap de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Jordi Serchs, el fotògraf Salvador del Carril, i el coordinador de l’exposició, Jordi Calafell.

L’exposició “Huellas” mostra el treball d’Humberto Rivas format per 53 fotografies realitzades durant el període entre el 1995 i el 2005, treball que constitueix el darrer gran projecte de l’artista. Humberto Rivas, que des de jove ja s’havia interessat per la Guerra Civil Espanyola, va materialitzar aquest interès fotografiant les empremtes que va deixar aquesta guerra. Per la seva cronologia, les seves característiques formals, la retòrica i la temàtica subjacent en les imatges, aquesta col·lecció, adquirida per l’ Arxiu Fotogràfic de Barcelona l’any 2009, es pot considerar el seu testament fotogràfic.

Trobareu més informació al web de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona i a les xarxes www.facebook.com/arxiufotograficbcn i i #humbertorivasafb.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.