Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Ajuntament de Barcelona convoca un premi adreçat a les joves realitzadores de la ciutat

Amb l’objectiu d’impulsar la creació i la producció audiovisual feta per realitzadores joves a la ciutat, l’Institut de Cultura de Barcelona, en cooperació i la Regidoria de Feminismes i LGTBI, convoquen el Premi Joves Creadores, dotat amb 5.000 euros adreçats a la producció d’un curtmetratge (ficció, documentació, animació,..). El premi vol potenciar el debat i la reflexió crítica al voltant de la temàtica de “La feminització de la precarietat laboral”.

A partir de la creació i difusió d’històries fílmiques que visibilitzin la resiliència i l’empoderament de les dones, la intenció és afavorir el debat sobre les experiències de precarietat, sensibilitzar sobre les desigualtats laborals existents entre dones i homes en la societat actual, així com propiciar una reflexió critica sobre els impactes que aquesta experiència laboral té en la vida social i personal de les dones.

El projecte guanyador s’estrenarà en el marc de la 27a edició del Cicle de Cinema de Dones que organitza l’Ajuntament de Barcelona. El termini de presentació de propostes és del 20 al 31 d’octubre, ambdós inclosos

Requisits de participació

Poden concórrer a aquest premi les dones residents a la ciutat de Barcelona amb una edat màxima de 30 anys. La presentació podrà realitzar-se tant a títol individual com a títol col·lectiu. En aquest darrer cas, caldrà que l’agrupació estigui íntegrament formada per dones fins a 30 anys (inclosos) i nomenar una representant o apoderada única de l’agrupació.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.