Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’exposició ‘Franco, Victòria, República. Impunitat i espai urbà’ al Born CCM

El proper dilluns, 17 d’octubre, a les 18 hores, es presentarà al Born Centre de Cultura i Memòria l’exposició ‘Franco, Victòria, República. Impunitat i espai urbà’. A l’acte hi assistiran Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball i Planificació Estratègica de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes, comissionat de Programes de Memòria, i Manel Risques, comissari de l’exposició.

Aquesta exposició mostra la permissivitat amb els símbols de la dictadura a partir de la peripècia de tres estàtues –La República, l’eqüestre de Franco i La Victòria– i de l’actitud dels seus autors, Marès i Viladomat, que van treballar per la república, van contribuir a l’exaltació de la dictadura i van ser reconeguts per la democràcia.

En el cas que algun mitjà estigui interessat en concertar una entrevista amb el comissari, Manel Risques, aquestes es podran concretar a partir del 18 d’octubre.

ATENCIÓ: A partir de les 17:30 h els mitjans audiovisuals podran accedir a l’interior d’El Born CCM per instal·lar els seus equips.

Podeu descarregar el dossier de premsa i fotografies seguint aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.