Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni rep la Coral Villa de Graus 100 anys després de la visita de l’Orfeón de Graus a la ciutat de Barcelon

Aquest diumenge, dia 16 d’octubre a les 16.30 hores, tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, la recepció a la Coral Villa de Graus i a una delegació de l’Ajuntament de Graus (Osca), un segle després de la visita que l’històric Orfeón de Graus va fer a la ciutat per inaugurar el Centro Aragonés de Barcelona.

Jaume Collboni ,tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, acompanyat per la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, rebrà una delegació de l’Ajuntament de Graus encapçala pel seu alcalde, José Antonio Lagüéns Martín, i a 25 integrants de la Coral Villa de Graus. Al finalitzar l’acte, la coral oferirà una interpretació del seu repertori.

La recepció s’emmarca en l’homenatge que la Coral Villa de Graus fa a l’Orfeón de Graus -en el 102 aniversari de la fundació d’aquesta societat pel músic català Manuel Borguñó (1886–1973) amb dos concerts a Barcelona aquest diumenge dia 16 d’octubre. Aquest homenatge servirà per celebrar el millor moment dels 150 components que va arribar a tenir l’Orfeón de Graus (1914-1918) que van marcar una part important de la història artística de Graus, estenent la passió pel cant.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.