Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Valentín Roma presenta el nou projecte per a La Virreina Centre de la Imatge

Avui dijous, 13 d’octubre, Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge, ha presentat en roda de premsa el nou projecte expositiu previst per a La Virreina Centre de la Imatge, on ha explicat breument quines són les properes exposicions que es presentaran el dia 4 de novembre, sobre Alexander Kluge i Copi, i ha avançat el contingut de la resta d’exposicions en què s’està treballant actualment, així com els programes públics i altres continguts del projecte.

Podeu descarregar-vos imatges en aquest enllaç.

Descarrega el fitxer
dossier-presentacio-linies-programacio-def

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.