Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de ‘D.O. Europa. Reflexió al voltant de la identitat europea’

Demà dimarts, 4 d’octubre, a les 18 hores, es presentarà a la Sala Moragues d’El Born CCM, la 3a edició del cicle D.O. Europa. Reflexió al voltant de la identitat europea. A l’acte hi assistiran el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball i Planificació Estratègica de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, i la comissària i moderadora de D.O. Europa, Mònica Terribas.

Aquesta edició del “D.O. Europa 2016” segueix apostant per la línia d’anys anteriors i comptarà amb la participació de figures dels mons acadèmic i polític de primer nivell internacional per reflexionar al voltant de la identitat europea. Així el programa d’enguany s’estructura en quatre diàlegs que es desenvoluparan durant els mesos d’octubre i novembre i que abordaran moltes de les qüestions de màxima actualitat entorn de la construcció del projecte comunitari.

Per a més informació, podeu contactar a: premsaelbornccm@bcn.cat/ 93 256 68 56

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.