Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del cicle Evocacions de la ruïna i l’exposició ‘Això em va passar. De tortures i d’impunitats, 1960-1978’ al Born CCM

Dimarts 27 de setembre, a les 12 hores,  el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball i Planificació Estratègica, Gerardo Pisarello, participarà a la roda de premsa de presentació del programa Evocacions de la ruïna i de la inauguració de l’exposició Això em va passar. De tortures i d’impunitats, 1960-1978 a El Born CCM.

Evocacions de la ruïna té la voluntat d’aprofundir i reflexionar sobre la naturalesa i conseqüències de la dictadura i impunitats en democràcia.

A la presentació del cicle també hi participaran el comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, el comissari de la mostra Això em va passar. De tortures i d’impunitats, 1960-1978, Javier Tébar, i Manel Risques, comissari de la instal·lació Franco, Victòria, República. Impunitat i espai urbà.


NOTA IMPORTANT PER A MITJANS
:
Prèviament, a les 11:15 hores, els mitjans de comunicació interessats podran participar en una visita guiada per l’exposició Això em va passar, que s’inaugura a la tarda, de la mà del comissari de la mostra, Javier Tébar, i el comissionat Ricard Vinyes.

Per a més informació i entrevistes, podeu contactar amb:
premsaelbornccm@bcn.cat/www.elbornculturaimemoria.barcelona.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.