Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presenta el Pla de xoc cultural als barris de Barcelona

El proper dilluns, 26 de setembre, a les 12 hores, el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, acompanyat de la regidora del districte de Sant Andreu, Carmen Andrés, presentarà el Pla de xoc cultural als barris. L’acte tindrà lloc al Centre Cívic Baró de Viver (carrer Quito, 8-10).

Barcelona compta actualment amb una extensa xarxa d’equipaments culturals de proximitat repartits per tots els districtes de la ciutat com centres cívics, biblioteques, casals de barri, espais i casals de joves, i ateneus populars, entre molts d’altres. Aquest Pla de xoc pretén ajudar a consolidar una oferta cultural regular als barris de Barcelona amb un circuit estable de propostes artístiques; a treballar en la creació de comunitats i xarxes d’espectadors; i a impulsar un programa d’aprenentatges artístics.

Trobareu més informació seguint aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.