Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presenta una important subvenció per al foment del sector cultural

Jaume Collboni presenta una important subvenció per al foment del sector cultural

Demà dijous, 8 de setembre, a les 11.30 hores, al Saló de la Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presentarà una important subvenció per al foment del sector cultural.

A l’acte també hi assistiran Antoni Albaladejo, vicepresident de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), i Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya, i servirà per donar a conéixer el suport a través de subvencions a espais de creació, teatres, llibreries, galeries d’art, cinemes o sales de música en viu.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.