Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de presentació del programa de festes de la Mercè

Dimecres, 7 de setembre, a les 11.30 hores, tindrà lloc a la Virreina Lab (Palau de la Virreina, La Rambla, 99), la presentació en roda de premsa del programa d’actes de la festa major de la ciutat, la Mercè, que enguany es celebra del 22 al 25 de setembre de 2016.

La presentació anirà a càrrec de Jaume Collboni, tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Fernando Pindado, comissionat de Participació de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Almirall, cap de Festes de l’Institut de Cultura de Barcelona, i Xavier Cordomí, director artístic de l’apartat de cultura tradicional de la Mercè 2016.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.