Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del cartell i el pregoner de la Mercè 2016

El dilluns 25 de juliol, a les 11.30 hores, tindrà lloc a la Fabra i Coats Fàbrica de Creació de Barcelona (carrer Sant Adrià, 20), la presentació del cartell i el pregoner de les festes de la Mercè 2016, així com un avançament de les línies bàsiques de programació. També es donarà a conèixer el programa d’activitats de la ciutat convidada a la festa, que enguany és París.

A l’acte hi assistiran l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni; el pregoner, l’autor del cartell, i Patrick Klugman, regidor de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de París.

Les festes de la Mercè se celebraran del 22 al 25 de setembre de 2016.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.