Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació d’Emmanuel Guigon com a nou director del Museu Picasso de Barcelona

El proper divendres, 15 de juliol, a les 11.30 hores, al Saló de la Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona (accés per la plaça Sant Miquel), es presentarà als mitjans de comunicació el nou director del Museu Picasso de Barcelona.

A l’acte hi assistiran Jaume Collboni, tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, i Emmanuel Guigon, nou director del Museu Picasso de Barcelona.

Emmanuel Guigon, nascut l’any 1959,va ser proposat com a nou director del Museu Picasso per una comissió d’experts el passat dimecres 22 de juny, un cop analitzades i valorades les 13 candidatures presentades.

És doctor en història de l’art contemporani per la Universitat de la Sorbona (França) i és especialista en avantguardes històriques i art europeu de postguerra. Abans de ser nomenat director del Museu Picasso de Barcelona era director delegat responsable dels museus de la ciutat francesa de Besançon. També ha estat conservador en cap del Museu d’Art Modern i Contemporani d’Estrasburg (França), així com de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM).

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.