Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa d’ “Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci” al Museu Blau de Barcelona

El dimarts 12 de juliol, a les 12.00 hores, al Museu Blau  (Parc del Fòrum, Plaça Leonardo da Vinci, 4-5) tindrà lloc la roda de premsa d’ Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci”. A l’acte hi assistiran Kathryn Keane, vicepresidenta de l’àrea d’ Exposicions i Experiències  del National Geographic Museum de Washington i Anna Omedes, directora del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

L’exposició temporal “Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci” presenta al Museu Blau de Barcelona el primer dinosaure adaptat per nedar que es coneix i el més gran entre els dinosaures carnívors. La mostra, organitzada per la National Geographic Society amb la col·laboració de la Universitat de Chicago, s’ha complementat amb fòssils de les col·leccions del Museu, que inclouen restes d’aquest singular dinosaure.

Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci” proposa un viatge per la insòlita història del descobriment i redescobriment d’aquest dinosaure —un puzle anatòmic que triga un segle a completar-se— i presenta de forma científica i lúdica com el carnívor més gran de la Terra va protagonitzar, fa 95 milions d’anys, una extraordinària adaptació al medi aquàtic.

Després d’inaugurar-se al National Geographic Museum de Washington i passar per Milà i Berlín, la mostra arriba a Barcelona, on es podrà veure a partir del proper 12 de juliol i fins al 26 de març del 2017.

Trobareu més informació al web del museu.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.