Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Comença el cicle “Vespres de juliol” al Castell de Montjuïc

A partir del diumenge 3 de juliol, de 19 a 22 hores, el Castell de Montjuïc acull el cicle d’activitats “Vespres de juliol”, que inclou concerts de jazz, bossa nova, soul o jazz manouche. L’accés a l’activitat i a la resta del recinte serà gratuït a partir de les 15 hores, i a partir de les 21 hores es proporcionarà servei gratuït de bus llançadora.

PROGRAMACIÓ

3 de juliol, de 19 a 22 hores

Valentí Moya Trio és un conjunt de jazz manouche, amb un variat repertori que comprèn composicions pròpies, estàndards de jazz manouche, estàndards de jazz i de swing americà, bossa i bolero propis del gypsy swing i del vals musette.

10 de juliol, de 19 a 22 hores

La formació In the Mood representa una aposta per un concepte de música actual, amb barreja de música electrònica chill out que inclou un directe de guitarra, bateria i veus.

17 de juliol, de 19 a 22 hores

JM & I Soul interpreta arranjaments musicals partir del groove. Aquesta proposta que barreja el beat amb soul i el nu-soul, juntament amb melodies jazzístiques i efectes barrejats amb sons ètnics i percussió.

24 de juliol, de 19 a 22 hores

Nova Quartet proposa una passejada per cançons treballades des del jazz, el blues, el pop o la bossa.

Més informació a : http://ajuntament.barcelona.cat/castelldemontjuic/ca

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.