Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Born CCM presenta la primera intervenció arqueològica al jaciment des de la seva inauguració

Dimarts 28 de juny, a les 12.00 hores, al vestíbul i jaciment d’El Born CCM, el Comissionat de Programes de Memòria de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes, participa a la presentació de la primera intervenció arqueològica des de la inauguració d’El Born CCM. Ricard Vinyes estarà acompanyat de Xavier Roigé, Degà de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona i Maria Teresa Miró, Cap del servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya.

Un conveni entre la Universitat de Barcelona, el Servei d’Arqueologia de l’Ajuntament de Barcelona i El Born CCM farà possible tornar a obtenir informació del jaciment del Born i disposar de noves dades que permetin saber com era aquest espai fins el moment de la seva destrucció l’any 1717.  La intervenció comptarà amb la participació directa en la excavació d’alumnes del grau d’Arqueologia de la Universitat de Barcelona.

NOTA: des de mitja hora abans de la presentació hi haurà la possibilitat d’obtenir imatges del procés d’excavació, on ja hi treballaran els alumnes en pràctiques de la universitat, així com d’entrevistar alguns dels participants i responsables de la intervenció.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.