Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La festa d’inauguració del MiniGrec dóna el tret de sortida a la programació més familiar del Grec

Diumenge 26 de juny, de 18 h a 21 hores, al Jardins del Teatre Grec (pg. Santa Madrona, 36) es celebrarà la festa d’inauguració del MiniGrec 2016 on es presentarà tota la programació familiar emmarcada dins el Grec Festival de Barcelona dirigida als nens i nenes d’entre 2 i 12 anys.

Enguany la temàtica de la festa del MiniGrec és el circ i, com cada any, el Roserar Amargós, acollirà activitats i tallers que tindran a veure amb les arts de la pista: música en directe de Los Labradores, els tallers de circ i el circuit de bicicletes de Viu i Riu, el taller de maquillatge de Tere Afan, l’espectacle del pallasso Sabanni, l’espai dels crítics Recomana i el mestre de cerimònies Moi Aznar, entre d’altres propostes.

 Des de la primera edició del 2013, la festa d’inauguració del MiniGrec s’ha convertit en una proposta d’activitats creatives i lúdiques adreçada a les famílies, al mateix temps que s’informa de la programació del MiniGrec que es podrà veure durant el mes de juliol.

Més informació a l’enllaç http://lameva.barcelona.cat/grec/programa/festa-de-presentacio

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.