Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de “Les bruixes de Salem”, espectacle inaugural del Grec

Dimecres 22 de juny, a les 10 hores, a l’ Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) tindrà lloc la presentació en roda de premsa de l’espectacle inaugural del Grec Festival de Barcelona, Les bruixes de Salem.

La presentació comptarà amb l’assistència de Ramon Simó, director del Grec Festival de Barcelona, Andrés Lima, director de l’espectacle, i Borja Sitjà, director artístic del Teatre Romea, així com els actors i actrius de Les bruixes de Salem, que compta amb les interpretacions de Lluís Homar, Nora Navas, Borja Espinosa, Nausicaa Bonnín, Carles Canut, Albert Prat, Carles Martínez, Míriam Alamany, Miquel Gelabert, Carme Sansa, Anna Moliner, Marta Closas, Joana Vilapuig, Susana Walcott, Núria Golla, Yolanda Sey.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.