Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Prorrogada l’exposició “Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004’” a La Virreina Centre de la Imatge

L’Institut de Cultura de Barcelona ha prorrogat l’exposició Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004 de La Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99) fins el diumenge 25 de setembre. Des de la seva inauguració, el passat 23 de març, la mostra ha estat visitada per més de 43.000 persones.

D’aquesta manera, l’exposició comissariada per Jorge Ribalta romandrà oberta tot l’estiu –la data de finalització prevista inicialment era el 26 de juny-, permetent explorar la iconografia fotogràfica de l’evolució urbanística de la ciutat al llarg d’un segle i mig, en un recorregut de gairebé un miler d’obres distribuïdes en 18 sales.

Trobareu tota la informació seguint aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.