Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La cantant angolesa Aline Frazão presenta, dins el programa “Making Africa. Apropament a la creativitat contemporània” dels Centres Cívics de Barcelona, el seu àlbum “Insular”

El dijous 16 de juny, a les 19.30 hores, al Centre Cultural Albareda (carrer d’Albareda, 22), tindrà lloc la sessió sobre Activisme musical a Sud-àfrica i Angola, que comptarà amb la participació d’Aline Frazão, cantautora angolesa, Javi Zarco, fundador i director del segell de música africana Slow Walk, i Sarah Ardite, coeditora de Radio Africa Magazine.

Amb aquesta sessió, es vol donar a conèixer els grups musicals, DJ i activistes més representatius de les diferents revoltes socials de Sud-àfrica i Angola, al ritme de la semba, el hip-hop, el kuduru o el kwaito. La cantant angolesa Aline Frazão, tancarà la trobada presentant el seu últim treball Insular.

 “Making Africa. Apropament a la creativitat contemporània” va començar el passat mes d’abril amb un programa d’activitats organitzades per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona en paral·lel a l’exposició del CCCB Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, i amb l’objectiu d’acostar el públic a les diferents realitats presents al continent africà i vincular els Centres Cívics amb els grans equipaments de la ciutat de Barcelona a través de l’intercanvi de públics i coneixements.

DJ Floro serà l’encarregat de tancar el programa d’activitats de  “Making Africa. Apropament a la creativitat contemporània” el divendres 1 de juliol a les 21.30h al Centre Cívic el Sortidor amb la sessió de música, videoprojeccions i fotografia “Lagos Connection: la vida a la megalòpolis”.

Trobareu més informació al web de centres cívics de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.