Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita amb mitjans a l’exposició “De mur a mur” a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona

El dimecres 15 de juny, a les 10.00 hores, a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (Pl. Pons i Clerch, 2 2a planta) tindrà lloc la visita guiada amb mitjans a l’exposició De mur a mur”, que forma part de la programació del Festival DOCfield>16.

La visita estarà conduïda pels seus comissaris, Natasha Christia, directora artística del Festival DOCfield>16, i Jordi Calafell, de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona. També hi intervindran Jordi Serchs, cap de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, i Manel Úbeda, fotògraf.

L’exposició “De mur a mur” presenta una selecció del fons ingressat a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona de 1.620 fotografies de pintades a murs, majoritàriament de Barcelona, realitzades entre el 1974 i el 1977. L’origen d’aquest fons és el llibre Pintades. Barcelona: de Puig Antich al Referèndum, publicat l’any 1977 per l’editorial La Gaya Ciencia en un context marcat per la ranera de la dictadura, la repressió i el combat democràtic.

Dins el marc de l’exposició, el dia 28 de juny a les 19 hores al Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la taula rodona “Els murs parlen”, moderada per Jaume Rodri, sociòleg, i amb la participació d’Arnau Puig, filòsof i crític d’art, Manel Úbeda, fotògraf, i Patrícia Gabancho, periodista. Presentació a càrrec de Natasha Christia, directora artística del Festival DOCfield>16.

L’exposició s’inaugurarà el dimecres 15 de juny a les 19 hores i es podrà visitar des del 16 de juny al 25 de setembre de 2016.

Trobareu més informació al web de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona i a les xarxes www.facebook.com/arxiufotograficbcn

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.